LEVERTIJDEN

Een snelle levering, daar gaan we voor! We doen dagelijks ons best om kaartjes, posters en andere producten die je bij ons besteld zo snel mogelijk te leveren. Wij geven altijd aan wanneer wij een pakket overdragen aan de verzendpartij (meestal PostNL want daar hebben we de beste ervaringen mee).

 

Levertijd Kaartjes

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur dan worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Dit geldt voor alle standaard kaartjes zonder extra bewerking die je zelf via de site besteld. Heb je een kaartje met een extra bewerking, zoals folie of stansen, dan is de levertijd 3-4 werkdagen extra. De oplage worden verstuurd met pakketpost en vaak de volgende dag al bezorgd. Houd wel rekening met drukke bezorgdagen zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis.

Op nationale feestdagen zoals Kerstmis, 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Hemelvaart, Koningsdag zijn we gesloten en wordt er niet gedrukt. 

 

Levertijd enveloppen 

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Je kunt enveloppen meebestellen met de kaartjes of zelf alvast los bestellen, dan kan je de enveloppen alvast schrijven.

Je hebt keuze uit voorraad enveloppen en enveloppen die wij voor je bestellen. Bestel je voorraad enveloppen dan worden deze (indien direct besteld met de kaartjes) met de kaartjes meegeleverd. Om jouw envelop keuze te vergroten, hebben we ook enveloppen 'Op bestelling'. Deze worden vanaf een ander adres verzonden. Er wordt dan ook extra verzendkosten voor deze enveloppen gerekend (tip: deze kan je dan altijd beter vooruit bestellen).

 

Levertijd adresetiketten 

Adresetiketten voor 12.00 uur besteld worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Let op: ze worden verstuurd met brievenbuspost. Hierdoor hebben wij geen zicht op de levertijd en duurt het meestal 2-3 werkdagen. Brievenbuspost naar België kan er soms wat langer over doen.

Bestel je etiketten tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en meegestuurd met de kaartjes.

 

Levertijd sluitstickers

Sluitstickers voor 12.00 uur besteld worden dezelfde dag gedrukt en verstuurd. Let op: ze worden verstuurd met brievenbuspost. Hierdoor hebben wij geen zicht op de levertijd en duurt het meestal 2-3 werkdagen. Brievenbuspost naar België kan er soms wat langer over doen.

Bestel je sluitstikcers tegelijk met de geboortekaartjes (oplage) dan worden deze dezelfde dag gedrukt en meegestuurd met de kaartjes.

 

Levertijd posters

Levertijd: 2 werkdagen

Verzending met pakketpost (vanaf formaat 30x40 cm)

 

Extra bewerking

Bestellingen mét een extra bewerking (kaartjes met goudfolie) hebben een langere levertijd, omdat het proces om dit te vervaardigen meer tijd kost. De levertijd bedraagt 3-4 werkdagen.


Verzending

Proefkaarten worden met brievenbuspost verzonden. Overige bestellingen worden als pakketpost met Post NL verstuurd. Je ontvangt hiervan per mail een Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen.