PAPIERSOORTEN

Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 8 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van hoge kwalteit. Wil je de papiersoorten in het echt zien en zelfs voelen? Stuur ons dan een mail: info@kaartjegeluk.nl en wij sturen de gratis waaier naar je toe! *Helaas zijn op dit moment onze papierwaaiers op.
 

1) Standaard Mat

Papier in een matte kwaliteit, komt stoer over.
Meerprijs: Nee

 

2) Standaard Eiglans

Zijdeglans papier, zeer geschikt voor foto’s.
Meerprijs: nee

 

3) Linnen

Een helderwitte papiersoort met linnenpersing structuur. Deze papiersoort heeft een voelbare structuur die voor een klassieke uitstraling zorgt.
Meerprijs: ja, zie de prijslijst

 

4) Structuur

Geschept papier met vintage uitstraling, off white van kleur met een structuur.
Meerprijs: ja, zie de prijslijst

 

5) Metallic

Wil je je kaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor Metallic. Deze stevige papiersoort is prima geschikt voor kaartjes die wat meer glans verdienen. Ook erg mooi bij kaarten met grijstinten. Door de glinstering in het papier krijgt het grijs een zilverachtige uitstraling.
Meerprijs: ja, zie de prijslijst
 

6) Structuur extra dik

Geschept papier met vintage uitstraling, off white van kleur met een structuur in een extra dikke uitvoering.
Meerprijs: ja, zie de prijslijst

 

7) Glans extra dik

Deze glanzende extra dikke papiersoort is speciaal voor enkele kaarten. Deze kan niet gevouwen worden, dus echt alleen geschikt voor enkele kaarten.
Meerprijs: ja, zie
de prijslijst
 

8) Mat extra dik

Deze matte extra dikke papiersoort is speciaal voor enkele kaarten. Deze kan niet gevouwen worden, dus echt alleen geschikt voor enkele kaarten.
Meerprijs: ja, zie de prijslijst