Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Gratis proefkaartje
- Hoeveel gratis proefkaartjes kan ik aanvragen?

Je ontvangt van ons 2 GRATIS proefkaarten met code HoeraKGPROEF, om thuis de kleuren en de papierkwaliteit goed te kunnen beoordelen. Zo kan je makkelijker kiezen tussen een paar verschillende ontwerpen of hetzelfde kaartje op 2 verschillende papiersoorten bestellen.

- Hoe bestel ik een gratis proefkaartje?

Je kan zelf via de site heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen. Je gaat naar jouw kaartje, en maakt zelf de teksten op. Daarna klik je op controleer & bestel. Is je kaartje helemaal goed? Dan kan je klikken op de knop Proefkaart bestellen. Je komt dan in het scherm waar je de aantallen kan aanpassen en het papiersoort kan aanvinken. Klik hier op de knop Ga naar betalen. In het volgende scherm kan je je gegevens invullen én de kortingscode voor de gratis proefkaart (HoeraKGPROEF). Je ziet dan aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend.

- Ik wil nog een gratis proefkaart. Kan dat?

Je kan zoveel proefkaarten aanvragen als je nodig hebt. We kunnen alleen de eerste 2 gratis aanbieden, de volgende hebben we extra voordelig geprijsd. De prijs van een proefkaart is € 2,50 + postzegelkosten. Kies je voor een proefkaart op een papiersoort met toeslag, dan wordt dat ook bijgerekend.

- De kleuren van mijn 2e proefkaart zijn heel anders dan de 1e proefkaart

Dat kan. Dit kan veroorzaakt worden door de verschillende papiersoorten waarvoor is gekozen. De kleur van het papier heeft invloed op de uitkomst van de kleuren. Daarnaast kunnen kaartjes die in verschillende runs zijn geproduceerd iets van elkaar afwijken. Vooral pasteltinten kunnen hierdoor iets anders uitpakken. Twijfel je over de kleuren van de diverse proefkaarten, dan kan je ons altijd een foto sturen waarop de twee kaartjes naast elkaar liggen. Dan kunnen wij dit voor je beoordelen. Doe dit altijd wel voordat je een oplage bestelt want dan kunnen wij de output nog sturen.

Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Je kunt ons altijd bellen of mailen. En langskomen mag natuurlijk ook - bel ons dan wel even!
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

TELEFOON
073 - 534 07 18

E-MAIL
info@kaartjegeluk.nl

BEZOEKADRES
Heesterseweg 13
5386 KT Geffen