Sint Aftelkalender 2023

Een spannende tijd is aangebroken: Sint & Piet zijn weer bijna in het land! Met de Aftelkalender 'Het Grote Boek van Sinterklaas' tel je af naar de leukste momenten in Sinterklaastijd. 

 

Aftelkalender met cadeautjes

De shiny Aftelkalender met een vleugje goud lijkt van voren sprekend op het grote boek van Sinterklaas, maar draai je het boek om, dan vind je daar 5 vakjes gevuld met kleine cadeautjes: een Sinterklaas-button waarop het kind zelf de naam kan schrijven, een mini Sintletter (melkchocolade), een Fidget pop-it sleutelhanger, mini-kleurpotloodjes en een uitdeelzakje Bolletje Kruidnoten.

 

Opdrachten van de Sint

Op ieder vakje staat een speciale opdracht van de Sint. Na het uitvoeren van de opdracht (bijvoorbeeld het maken van een tekening voor Sinterklaas of het zingen van een liedje voor Luisterpiet, mag het kind het luikje open maken en wordt hij of zij beloond met een cadeautje of lekkernij.  

 

Vul zelf de data in

De data op de vakjes mag je zelf invullen. Wel zo handig, want de intocht (vakje 1) is niet in iedere stad of dorp op dezelfde dag en ook Pakjesavond (vakje 5) viert niet iedereen op 5 december. Ook bepaal je zelf wanneer je kind de schoen mag zetten (vakje 4). Dan zijn er nog twee vakjes open die je naar eigen inzicht kan invullen.

Het enige wat je hoeft te doen is de data met watervaste stift op de stippellijntjes schrijven! Tip: blaas eerst even om de inkt te laten drogen.

 

Sinterklaas Aftelkalender bestellen

De Sinterklaas Aftelkalender bestel je nu voor €17,95 (excl. €3,95 verzendkosten). De kalender wordt als brievenbuspakketje verzonden. Woon je (in de buurt van) Geffen, dan ben je ook welkom om de Aftelkalender op te halen en aan de balie te betalen! 

 

Aantal: Prijs per stuk: Totaal:
€ 17,95
zet op je verlanglijstje

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code