Verberg filters
Trouwkaarten

Vragen of hulp nodig?

Bel: (073) 5340718
(ma t/m vr van 9 - 17 uur)

of mail naar: info@kaartjegeluk.nl

Gratis kaartje?

gebruik code: HoeraKGPROEF

Bedankkaartjes

EEN KAARTJE ZEGT MEER...

De grote dag is bijna voorbij en natuurlijk wil je je gasten bedanken voor hun aanwezigheid op een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Je kunt je gasten natuurlijk iets lekkers geven, maar wij weten dat ze ook blij worden van een leuk kaartje! Bedank ze voor hun aanwezigheid met een persoonlijke boodschap op een kaartje.

Lees meer

ALLES IN DEZELFDE STIJL

Het is superleuk om jullie Bedankkaartje in de stijl van jullie trouwkaart te maken, zodat ook deze past bij jullie persoonlijke trouwhuisstijl. Hier vind je verschillende formaten blanco kaarten, zodat je een eigen formaat kunt kiezen. Kies je trouwkaart, bepaal vervolgens het formaat kaart dat jullie het leukste vinden voor het Bedankkaartje en stuur ons dan dan een mailtje. Wij zetten vervolgens een Bedankkaartje in de stijl van de trouwkaart gratis in jullie account. Wil je een foto van de dag op het kaartje? Ook dat kan! Vermeld dit in je mail en stuur de foto eventueel al mee.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code